hoeveel weet je over autorijden

rijopleiding examen. - auto rijles stockfoto's en -beelden

Kijk naar de onderstaande figuur en kijk hoeveel je uurloon in een week zal zijn, en deel dit getal door het aantal weken in een jaar. Als u veel overuren maakt, verbruikt u veel brandstof, maar als het cijfer dat u gebruikt correct is, verbruikt u alleen echt brandstof voor de extra uren, wat verspild is.

Nu denk je misschien goed, dit is toch net even anders. Elke week zijn er enkele leerlingen die lessen volgen, bijvoorbeeld halverwege de week, en daarom heb je er veel. Maar het cijfer dat ik u geef is voor het hele personeelsbestand, dus u verspilt eigenlijk veel brandstof.

Hierover nagedacht, wijst het op het belang om naar meer dagen in een week te werken, wat betekent dat tegen de tijd dat je een groep leerlingen hebt die allemaal in hetzelfde leerproces zitten, je vier lessen op een dag hebt. Dus als een leerling halverwege elke les samenkomt, komt het goed, aangezien twee lessen vier leerlingen hebben, en daarom zou je een vierde boeking per week moeten krijgen, per leerling. Dit betekent dat je in totaal maar twee of soms drie leerlingen op een dag zou moeten hebben, omdat de andere leerlingen de tijd hebben gehad om naar een les te gaan, omdat de andere leerlingen dan weg zijn, waardoor er minder lessen nodig zijn.

Het aantal leerlingen dat uw lessen bijwoont, hangt natuurlijk af van hoe snel u leert. U vraagt ​​zich waarschijnlijk al af hoe uw leerlingen dit bereiken, is het multiage bij uitstek? Als je bang bent dat je leerlingen punten verliezen, denk je misschien aan je eigen vaardigheidsniveau. De meeste leerlingen die ik heb gezien, hebben de neiging bang te zijn dat ze zullen falen, en dit is waarschijnlijk gewoon een verplichte landingsschool. De meerderheid van je leerlingen zal niet falen, tenzij je opmerkelijk slecht onderwijs hebt gegeven. Bovendien zul je als lid van de AA lid zijn van een raad van bestuur die zeer duidelijke normen stelt en niet geïnteresseerd is in de huidige onderwijsstandaard, of het ontbreken daarvan. Daarom, als gevolg van het gebrek aan uitstekend onderwijs, bent u op zijn best waarschijnlijk een occasionele leraar geweest.

Als je denkt dat je klaar bent om je in de auto-supermarkt te wagen, dan heb je hoogstwaarschijnlijk andere vaardigheden nodig dan degenen die net zijn begonnen als instructeur, omdat je een nieuwe lijn van AFI-mechanica moet leren , evenals de exacte motorcontrole die vereist is voor het specifieke voertuig van uw klant. Veel instructeurs kunnen na een kort gesprek met hun meester vertellen hoe hun leerlingen zo'n hoge standaard (of gedrag) hebben geleerd met hun nieuwe instructeurs, dat het tijd is om te stoppen terwijl je nog klant bent en je eigen just-car-markt te openen [http://www.acfcarfinance.co.uk/ retailers-Recommendations.php]

De enige auto's die moeten worden aangeleerd, zijn handmatige supercars en sportwagens, meestal met een automatische versnellingsbak. Als die van uw klant (probeer te onthouden dat uw klant een voorbeeld is om de techniek aan hun kind te laten zien, bijvoorbeeld), kunnen ze u waarschuwen dat grote voertuigen moeilijk terug te komen zijn als ze hard hebben gereden OF zich ergens zorgen over maken misschien verkoop je ze. Daarom moet bij het aanleren van een nieuwe chauffeur de nadruk op verkoop liggen op (meestal) het bieden van het juiste opleidingsniveau EN het demonstreren van het gedrag (goed, slecht of gemakkelijk) dat de klant mag verwachten van uw just-car-performance-finance-bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.