Hoe kunt u uw auto er

schilderij de auto in zwarte kleur in de kamer van de verf op de dienst... - autoverf stockfoto's en -beelden

Wij doen al meer dan 30 jaar zaken. Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het onderhouden van verschillende soorten voertuigen, zowel interieur als exterieur. Met 25 jaar kennis en ervaring in de autoverzorgingsbranche zijn wij in staat om onze klanten specifieke diensten te bieden dankzij onze superieure opleiding en ervaring. Voor onze autoverzorgingsproducten gebruiken we alleen de beste producten. We maken ook gebruik van de kracht van de nieuwste technologie om betere diensten aan te bieden. Met eenvoudig gemak, online bestel- en bezorgopties, is het gemakkelijk om online te winkelen en te genieten van de beste zorg voor uw auto, vrachtwagen, bestelwagen of SUV.

demo 1- staat van uw voertuig

We beginnen met een complete exterieurwas, waarbij we eerst de meest kwetsbare delen reinigen. Automobilisten bellen ons soms om een ​​onafhankelijk oordeel te vellen over de staat van hun voertuig na een winterseizoen. We raden aan om uw auto in een warme garage te laten staan ​​en een alcoholborstel te gebruiken om het kompas en andere moeilijk bereikbare plaatsen te schrobben. We gebruiken cosmetische conditioners, shampoo en wax op de hele auto om deze een zeer glanzende glans te geven. Dit voorkomt ook dat de verf gaat oxideren. Dit maakt het daaropvolgende waxen of polijsten overbodig. Laat je autotassen en andere opbergruimtes nakijken op vuil en voorbereiding op het komende seizoen.

demo 2- Interieurverzorging

We beginnen met het stofzuigen van de hele auto en het interieur. Essentiële zaken zoals geuren, vlekken en etenswaren. We gebruiken reinigingsmiddelen die geen ammoniak bevatten. 1925 is een geweldig jaar om een ​​volledige binnenopruiming uit te voeren als die er is. Dit beschermt al uw dure snoeppapiertjes, bonnetjes en het geld van uw geheime shopper. Onze vriendelijke en goed opgeleide monteurs zullen het gehele interieur en exterieur grondig schrobben en de auto er als nieuw uit laten zien.

demo 3- Banden en wielen

We vervangen de loopvlakken van de banden met volledige profieldiepte. Daarnaast gebruiken we een conditioner voor de verzorging van donkergekleurde banden die met de jaren vuil worden. Ons team inspecteert elke band en elk wiel en levert een hoogwaardige reeks zorgoplossingen. Deze oplossingen brengen uw auto terug in zijn uitbundige en bijna nieuwe staat.

Demo 4- Inspectie van Jeep en Subaru

We rijden met onze auto's op vele soorten terrein en omstandigheden. We gebruiken deze keuringstijd om meer te weten te komen over de staat van de auto's. Werkt de airconditioning naar behoren? Is het luchtfilter schoon? Hoe is het lichaamswerk? Klinkt de motor ruw? Trekt de auto naar de ene of de andere kant? Ontdek wat de meest voorkomende problemen zijn en los ze op, en zie hoe de problemen na verloop van tijd verdwijnen. We leren ook veel over de auto wanneer we hem kopen.

Whether you own an exotic car, a muscle car, or an old stock car; we can help you keep it in great condition. We are committed to customer satisfaction and want our customers to be extremely happy with their vehicle. If you are concerned about making your vehicle look dingy, we highly recommend that you work with us to determine exactly how you want the finish to look. As an example, you may have a single stripes on the side of your car running diagonally across the top of the hood. Either cut away the stripe or run the stripe under. Either way, you have a way of showing who and where you are. We ask for the original factory stickers but we do not request unreasonable alterations.

We zoeken naar originaliteit en uniciteit. Daarom gebruiken we de biedmethode zoals we eerder hebben laten zien. Bovendien stelt deze methode ons in staat om meerdere kleuren te gebruiken. Wanneer u Naturallam leerconditioner gebruikt, kunt u kiezen voor een natuurlijke glans of elke gewenste kleurconditioner aanbrengen. Als u niet zeker weet op welke manier uw auto er het beste uit zal zien, vragen we u om met monsters te werken voordat u tot aankoop overgaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.