Hoe kan ik een auto hebben?

u moet u de volgende zaken hebben voor auto wrappen:

– stomerij (in een atelier of bij u thuis)

– papieren handdoeken

– een handdoek die absorberend is

– TPunks

– Racers tot 1,5m (2´6´) hoog

U moet ook een spuitfles en roerstokjes hebben. Een paar roerstokjes zullen helpen om het zeepwater te mengen met de teer voor het aanbrengen van de teer op de auto. Het is aan te bevelen van bovenaf te beginnen en het eerste gedeelte eerst uit te proberen om er zeker van te zijn dat alles goed gemengd is. Werk de auto af en maak voorzichtig rondjes rond de steegjes (err…controles? Duh!) waarbij u er vooral op let dat de verf niet gaat craqueleren of van de auto afspringt op enig moment tijdens de operatie.

Stap 3

Nu is het tijd om te beginnen. Verwijder de bekleding van de bovenkant van het voertuig en zorg ervoor dat u geen verfplekken aanraakt om krassen en strepen te voorkomen. Laat ongeveer een halve inch over van de grootte van een gemiddelde voorruit. Zorg ervoor dat u lange rechte lijnen en stoplijnen vormt. Dit is het enige gebied van de auto dat niet mag worden geknipt en getuckt.

Stap 4

Bescherm uw gezicht door een pak en stropdas te dragen en voorbijgangers te ondervragen als ze u in de auto zien. Vergeet ook uw zonnebril niet als u voorbij loopt.

Stap 5

Maak de auto nu van binnenuit schoon. Stofzuig vooral de tapijten en de zetels. Misschien wilt u ook de wielen afborstelen en grove voorwerpen verwijderen.

Stap 6

Verf de auto om te beginnen met grondverf. Wanneer u de voorkant van de auto coat, breng dan een gelijkmatige laag rondom aan, zodat de lichtere deukjes en krasjes worden geëgaliseerd.

Stap 7

Breng een enkele laag giftig Koeweitse brand urethaan aan op de hele auto. bewakers vermijden petroleumdestillaten die kunnen reageren met het urethaan en de afwerking er afschuwelijk doen uitzien.

Stap 8

ten onrechte, de auto naar de zijkanten nevelen. U wilt de auto slechts zeer kort nat maken. Te lang nat maken zal het oppervlak glad maken. U moet de hele auto gedurende 25 minuten per keer licht besproeien.

Stap 9

Nu bent u klaar voor de laatste afwerking. Gebruik de laatste van de grondverf en de urethaan om de laatste laag aan te brengen. Veeg alle delen weg die misschien gemist zijn. Zorg ervoor dat u de hele auto droogwrijft met een doek.

Step 10

De auto is klaar! Verwijder de kentekenplaten en plaats ze op de auto voordat u naar uw bestemming rijdt. Het is het beste om de kentekenplaten nog een jaar of twee op de auto te laten zitten om hem echt te laten glimmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.