Custom Car Wrap

Car wrap

Of anders een nieuwe auto kopen, custom wrappen is een extreem populaire marketingstrategie geworden. Eigenaars van autowraps kopen traditioneel wraps voor slechts $ 3000 of zelfs minder, dus is spuiten van dezelfde soort verf "goedkoop" of duurder? Wie weet, maar persoonlijk geef ik liever minder uit aan een professioneel ontwerp, omdat ik vind dat carwrapping financieel net zoveel impact heeft (als je je auto particulier verkoopt) als visueel (rondellen, logo's, enz.).

Een vraag die ik vaak krijg is: "Maakt het echt uit wiens ontwerpen ik kies, als mijn bedrijf maar geld verdient?" Het simpele antwoord is "JA", daarom zeg ik "op maat" in plaats van "verkocht" of "verkocht aan ons". Sommige wrap-ontwerpers hebben misschien eerder met grotere bedrijven gewerkt, wat betekent dat ze meer weten over de juridische kant van de dingen, maar zelfs als je op zoek bent naar een goedkopere autowrapping, kan het werken met een bedrijf dat de nuances van de juridische kant van dingen begrijpt, het verschil maken. Als je op zoek bent naar iets persoonlijker of unieks, dan kan een aangepast ontwerp beter bij je passen.

Als u op zoek bent naar iets professionelers, doe dan wat onderzoek online – er zijn verschillende sites die suggesties geven over welke ontwerpers het beste kunnen zijn voor uw project. Deze geven meestal een indicatie of het omslagontwerp goedkoop zal worden afgewerkt, iets waar zowel een kunstenaar als een afwerkingsfabrikant u mee kunnen helpen. Wees echter op uw hoede om beloftes te doen met betrekking tot het fysieke product; er mogen geen referenties zijn van echte artiesten waar vrijelijk naar kan worden verwezen. Bedenk dat de kunstenaar twee verschillende soorten bronnen heeft om voor 'verzekering' te zorgen: ten eerste authentieke artistieke bronnen (traditioneel schilder- of tekenmateriaal zoals klei, hout, vinyl, vilt, enz.) die zelf onzeker zijn; ten tweede potentieel waardevolle fysieke kunstreferenties die onjuist of verdacht kunnen zijn.

Bij het overwegen van ontwerpen voor uw autowrap, moet u rekening houden met bepaalde dingen:

– Kunt u het 'met de redacteur gladstrijken' om het risico op rimpelschade te verminderen? Probeer hoe dan ook lelijkheid te vermijden en zorg ervoor dat de uiteindelijke afbeelding zonder kreukels kan worden beschreven.

– Aangezien het kunstwerk Conceptueel artistiek is, bieden fabrikanten van auto-graphics en autowraps een garantie op vakmanschap en verstrekken referenties om de geloofwaardigheid van het project te bevestigen, wees niet bang om ideeën en suggesties van de kunstenaar of het bedrijf in twijfel te trekken. Onthoud dat het doel van uw kunstproject is om het uiterlijk van uw auto te verbeteren, niet om deze te beschadigen of drastisch te veranderen.

Je auto schilderen is dus een optie en waarschijnlijk een goed idee. Maar neem bij problemen contact op met de artiest.

Als alternatief zijn er verschillende online systemen waar u uw eigen kunstwerk kunt maken, waarbij u uzelf als ontwerper gebruikt om het uiterlijk van uw auto regelmatig bij te werken. Bovendien importeren moderne softwarepakketten zoals Adobe Photoscan en Autopycart digitale foto's van een flashgeheugenchip, roteren, spiegelen en verminken ze naar wens van uw computer, en publiceren ze vervolgens op de computer met de technische informatie als 'Annie'sArtwork'. Met foto's die vandaag beschikbaar zijn uit onder meer China en Rusland, gecombineerd met internet, kan het virtueel 'uitwerken' waar we een goede artiest kunnen vinden.

Desalniettemin, veel succes met uw aangepaste autowrap of afbeeldingen – meer volgt…

Leave a Reply

Your email address will not be published.