Armsteun (auto)

Car Race, Ferrari, Auto, Motorsports, Racewagen

Hoe graag we ze ook thuis zouden willen houden, we hebben de neiging om ze regelmatig te gebruiken. Alle voertuigen zouden ze moeten hebben. Ze zijn een belangrijk onderdeel van onze auto. Mijn oom Hitch werkte altijd aan zijn truck. Doordeweeks ging hij soms eerder weg van het werk om aan zijn auto te werken. Ik denk dat het de sensatie is van het zien van een prachtige auto die me enthousiast maakt om in zijn '68 Poll Engine te rijden die hij in het zwembad heeft gewonnen. We leerden alles over zijn werk en liefde waarvoor hij spaarde om te worden gedreven. Hij spaarde dat geld voor de reparatie van het zwembad, reed jarenlang met die auto en waardeerde elke mph die hij op de stoep gierde echt.

ARMRESTEN is een geregistreerd handelsmerk van Micra.

ARMR-resultaten

Je ARMR is een van de meest nauwkeurige voorspellers die we in een tijdje hebben gezien en je kunt eerdere ARM's bekijken om te zien hoe ze hebben gepresteerd. U kunt ook in uw aankoopgeschiedenis kijken om te zien hoe en of u een tevreden klant bent. Het totale aantal kilometers dat u met uw voertuig hebt gereden, moet ongeveer 15.000 bedragen en dit cijfer verdubbelen als u meer dan één voertuig heeft. Op dit punt moet u ofwel uw monteur deze laten doen of u moet iemand kennen die ze professioneel kan laten doen. Als je denkt dat je de kilometers er zelf op legt, zou je echt een monteur moeten zien. Maar je hebt de enquête niet beantwoord toen hierom werd gevraagd, dus je bent niet in de exacte tijd die je kilometerteller zou aangeven als je zoveel zou rijden. Dus het maakt niet echt uit, je kunt het nog steeds niet bewijzen. Zo komen ze er in honderdduizenden van deze onderzoeken omheen. Ze nemen het voertuig van iemand anders en draaien het de volgende maand of soms de maand daarna om. Daarom zie je ze normaal gesproken niet veel. De meeste zijn niet zo oud. Ze zijn meestal 7-10 jaar oud en hebben nog garantie. Het onderzoek waar ze zich het meest zorgen over maken, is of het voertuig op de weg is gezet met olieverversingen, wat kan worden geverifieerd door bonnen. Zij slaan de bon op zodat ze deze aan uw account kunnen koppelen. Dit is meer dan waarschijnlijk waarom ze zo bezorgd zijn. Ze willen niet dat deze persoon eropuit gaat om een ​​nieuw voertuig te kopen omdat de verkoper zich zorgen maakt over jou, en hij kan er niet helemaal zeker van zijn dat je de waarheid spreekt. Als u zich hier zorgen over maakt, moet u een voertuig kopen en moet u een goed voertuig kopen, geen nieuw voertuig met nog tonnen garantie erop, want het is het niet waard. De verzekering zit niet op het oudere voertuig.

Uw persoonlijke voorkeur

Dit is het type koopvoorkeur van uw koppel. Hij houdt van auto's en zij houdt ervan praktisch te zijn. Het gaat goed, je hebt alle tijd van de wereld. Sommige mensen zijn erg praktisch en hebben liever een gloednieuw voertuig dat weinig onderhoud nodig heeft. Andere stellen genieten van nieuwe voertuigen, maar het draait allemaal om praktisch zijn. Het juiste voertuig voor u heeft waarschijnlijk niet veel te maken met hoe duur het is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.